Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Total War Rome 2 : Μακεδόνες!

Antonis Pavlou

Το επόμενο Playable Faction του Total War Rome 2 μόλις αποκαλύφθηκε και δεν είναι άλλο από τους Μακεδόνες!

Υπερήφανοι πολεμιστές , οι Μακεδόνες έχουν ως στόχο να επιστρέψουν στις μέρες της δόξας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το κλειδί για την οικοδόμηση της αυτοκρατορίας είναι φυσικά οι Ελληνικές Πόλεις-Κράτη και οι σχέσεις και συμμαχίες μαζί τους. Οι μνήμες της Μακεδονικής κυριαρχίας είναι νωπές αλλά οι εξωτερικές απειλές μεγάλες.

Μπορείς να βοηθήσεις τη Μακεδονία να φτάσει σε νέες δόξες; MacedonTrans100x100

“Glory, order, power.”

 

Το βασίλειο της Μακεδονίας με τον πανίσχυρο βασιλιά που κυβερνά στο όνομα του λαού. Ο πλούτος που τροφοδοτείται από μια αγροτική οικονομία, τα πλούσια δάση και την φορολόγηση των λιμανιών, καθώς και τα ορυχεία χρυσού και ασημιού που ανήκουν στον βασιλιά.

Macedon_Shield_Bearers

Ο μακεδονικός στρατός ακολουθεί την παράταξη που αναπτύχθηκε από τον Φίλλιπο τον Β’ και τον Μέγα Αλέξανδρο και βασίζεται στο πεζικό και στο πανίσχυρο ιππικό. Ταυτόχρονα ηρωικοί διοικητές αναλαμβάνουν την ηγεσία των μονάδων! Λίγα έχουν αλλάξει όσον αφορά την τακτική, την τεχνολογία και την τεχνική στην πολιορκία από  την εποχή των ένδοξων ημερών. Οι οπλίτες και το φημισμένο Θρακικό ιππικό αποτελούν ισχυρά όπλα. Χωρίς να αποτελεί ποτέ από μόνη της ισχυρή ναυτική δύναμη, η Μακεδονία βασίζονταν πάντα στις ισχυρα ναυτικές ελληνικές πόλεις – κράτη όπως η Αθήνα και η Ρόδος.

Ως ο διάδοχος στην κυριαρχία στον ελληνικό χώρο, η Μακεδονία έχει πλεονεκτήματα όταν μάχεται τις άλλες ελληνικές fractions και απολαμβάνει αυξημένο εισόδημα και φόρους από κάθε πόλη κράτος που βρίσκεται υπό την κατοχή της. Ως έμπειροι πολεμιστές, οι Μακεδόνες, έχουν επίσης πλεονέκτημα στις μάχες εναντίον των βαρβάρων.

Υπό την ηγεσία του Αντίγονου, έχουν και πλεονεκτήματα στο εμπόριο, με bonus στα εισοδήματα και στην ευημερία του λαού. Παρόλα αυτά, τα υπόλοιπα ελληνιστικά κράτη, δυσκολεύονται να συγχωρήσουν τις ηγεμονικές τάσεις της Μακεδονίας, οπότε ο παίχτης που θα αναλάβει τους Μακεδόνες θα συναντήσει δυσκολίες να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμμαχία τους.

To Total War Rome 2 θα κυκλοφορήσει για PC το φθινόπωρο του 2013.

8 Comments

    1. Φίλε, δεν είναι παιχνίδι με εγγραφή! Είναι PC Game και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.