Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Total War Rome 2 – Playable Faction Καρχηδόνα

Χάρτης Καρχηδόνας
Antonis Pavlou

Το 2o faction του Total War Rome 2 που παρουσιάζεται στο κοινό, είναι η Καρχηδόνα. Το κέντρο της Καρχηδόνας είναι η ίδια η πόλη της. Ένα κομβικό λιμάνι και εμπορικό κέντρο για όλη την Αφρικανική ακτή. Από τότε που απέκτησε την ανεξαρτησία της από τη Φοινικική αυτοκρατορία, η Καρχηδόνα αμέσως δημιούργησε μια στρατιωτική, ναυτική και εμπορική αυτοκρατορία. Rome Total War 2 Καρχηδόνα

Ακολουθώντας τις ίδιες πολυθεϊστικές παραδώσεις με τους προκατόχους τους, οι Καρχηδόνιοι λατρεύουν πολλούς θεούς, κεντρική μορφή τον Βάαλ Αμμών, τον Άρχοντα των Πάντων, και την Τάνιτ, τη Θεά της ίδιας της Καρχηδόνας. Πολλοί πιστεύουν ότι στους ναούς των θεοτήτων αυτών θυσιάζονται μέχρι και παιδιά!

Η Καρχηδόνα είναι ένα επεκτατικό κράτος με ένα σχετικά μικρό αυτόχθονα πληθυσμό. Έτσι ο κύριος όγκος των στρατών της αποτελείται από μισθοφόρους. Ο πυρήνας όμως είναι ένα σώμα από Καρχηδόνιους πολίτες γνωστό ως Ιερός Λόχος και πρόκειται για πεζικό που πολεμά με τον οπλιτικό τρόπο πολέμου και υποστηρίζεται από πολεμικούς ελέφαντες που ζουν στα δάση της βορείου Αφρικής. Εξαιρετικοί ναυτικοί χειρίζονται τα πλοία τους που είναι ευέλικτα και έχουν ισχυρή βλητική ικανότητα αλλά μπορούν να εκτελέσουν και εμβολισμούς. carthage1 Από τον 6ο αιώνα προ Χριστού και μετά η Καρχηδόνα σύναψε πολύ ευνοϊκές εμπορικές συμφωνίες με τη Ρώμη. Τα έθνη αυτά πολέμησαν μαζί κατά τη διάρκεια των πολέμων του Πύρρου αν και αυτή η συμμαχία ήταν περισσότερο εξαναγκαστική μιας και η απειλή της ελληνικής ηγεμονίας στη Σικελία και τη νότια Ιταλία ήταν τεράστια. Το αποτέλεσμα του πολέμου τελικά ωφέλησε περισσότερο τη Ρώμη παρά την Καρχηδόνα .Η Καρχηδόνα απέκτησε απλά ένα πάτημα στη Σικελία ενώ η Ρώμη απέκτησε τον έλεγχο όλης σχεδόν της Ιταλικής Χερσονήσου. Τώρα οι εντάσεις διαρκώς αυξάνονται μεταξύ αυτών των πανίσχυρων αυτοκρατοριών. Σαν Playable Faction η Καρχηδόνα αντλεί τη δύναμή της από τη θάλασσα και το εμπόριο. Σαν Δημοκρατία που είναι έχει εξελιγμένα συστήματα διοίκησης και έναν ευχαριστημένο πληθυσμό. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών πολιτικών δυνάμεων παίρνοντας έτσι περαιτέρω στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτισμικά προτερήματα. http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_Rome_II_-_Carthaginian_Faction To Total War: Rome 2 θα κυκλοφορήσει για PC το Φθινόπωρο του 2013.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.