Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Total War Rome 2 : Iceni!

Total War Rome 2 Iceni
Antonis Pavlou

Μετά τους Μακεδόνες, η επόμενη φυλή που αποκαλύπτεται ότι θα υπάρχει στον νέο Total War Rome 2  είναι οι τρομεροί Iceni! Μια φυλή της εποχής του Σιδήρου από την Βρετανία  οι Iceni είναι περήφανος αλλά βίαιος λαός. Κατοικούν στις πεδιάδες και στα δάση που συνορεύουν με την Βόρεια Θάλασσα. Είναι εκπαιδευμένοι στις επιδρομές και συχνά εμπλέκονται σε μάχες με τους γείτονές τους, τους Coritani και τους Atrebates.

Οι Iceni χρησιμοποιούν κυρίως το πεζικό στις μάχες τους. Εξοπλισμένοι με μεγάλες οβάλ και ορθογώνιες ασπίδες και σπαθιά ή ακόντια, έχουν ως κύρια διαφορά από τους Κέλτες που ζουν στην ηπειρωτική Ευρώπη ότι κάνουν τατουάζ στο σώμα τους. Παρόλο που χρησιμοποιούν και ελαφρύ ιππικό, οι Iceni και οι άλλες Βρετανικές φυλές φημίζονται για τα ευέλικτα πολεμικά άρματά τους. Αφότου επιτεθούν στον εχθρό με ακόντια, οι πολεμιστές ξαρματώνονται και επιτίθενται με παρόμοιο τρόπο με τους ήρωες του Ομήρου!

Iceni_mon_256

Απέχοντας πολύ από τους απλούς βάρβαρους, οι Iceni έχουν ιδρύσει μια πρωτεύουσα γνωστή ως Venta Icenorum καθώς και μεγάλα θρησκευτικά κέντρα. Παρόλο που βασίζονται στην γεωργία, η οικονομία τους είναι εξελιγμένη – έχουν ακόμα και το δικό τους νόμισμα. Ο πολιτισμός  η τέχνη και ο πλούτος τους απεικονίζονται και στα φανταστικά χρυσά κοσμήματα που φορούν οι ευγενείς τους.

800px-PaintedOnes

Σαν ένα playble faction, οι Iceni είναι γενναίοι και πολεμοχαρείς, επικαλούμενοι την Θεά Andraste καθώς ορμούν στην μάχη. Η εξειδίκευσή τους στον σίδηρο την κάνει μια αποτελεσματική πηγή εισοδήματος για την φυλή, όπως και η ικανότητά τους στις επιδρομές και στις λεηλασίες. Σαν μια  πολεμική κοινωνία, η ευτυχία του λαού αυξάνεται με κάθε νέα κύρηξη πολέμου.

Total War Rome 2 Iceni

Οι Iceni έχουν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν στις άλλες Βρετανικές φυλές, Πέρα από τις ακτές τους υπάρχουν και οι Γαλάτες Κέλτες και οι Ίβηρες, μπορούν οι Iceni να τους ενώσουν όλους κάτω από την ίδια σημαία;

 

 

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.