Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Total War Arena – Closed Alpha

total war arena

Η ομάδα ανάπτυξης του Total War Arena, άρχισε να στέλνει ειδοποιήσεις σε όσους έχουν προεγγραφεί για να λαμβάνουν ενημερώσεις για το παιχνίδι, σχετικά με την έναρξη της κλειστής λειτουργίας Alpha testing. Όσοι λάβανε το email, καλούνται να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις συνήθειές τους και τα παιχνίδια στρατηγικής που εχουν παίξει τελευταία, οπως και να δώσουν ορισμένα δημογραφικά στοιχεία τους. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση και σωστό προφίλ χρήστη, από όλους τους χρήστες θα επιλεγούν δειγματολήπτικά οι τυχεροί που θα υπογράψουν NDA και θα μπουν στο Alpha testing!

Σχετικά άρθρα

Urban Rivals: PC, Facebook, iPhone και Android!

Το Urban Rivals είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στρατηγικής και συλλογής καρτών. Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια παίχτες σε ολόκληρο τον κόσμο, το Urban Rivals έχει σημειώσει ήδη μια τεράστια επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή (www.urban-rivals.com) αλλα και στο iOS ( περισσότερα από 1 εκατομμύρια downloads) Με την έναρξη λειτουργίας του Urban Rivals και στο […]

warhammer creative assembly

Συνεργασία Creative Assembly με Games Workshop

Aνακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα  η συνεργασία της Creative Assembly, του δημιουργού δηλαδή της πολυβραβευμένης σειράς Total War, με την Games Workshop, το δημιουργό της σειράς Warhammer και Warhammer 40.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.