Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Shakes & Fidget: Η ενημέρωση του Φρουρίου κυκλοφόρησε!

Antonis Pavlou

Κυκλοφόρησε η εκτενής επέκταση που περιλαμβάνει το Φρούριο, ένα νέο μπουντρούμι και ένα μίνι παιχνίδι.

Πριν από λίγες ημέρες, η Playa Games ενημέρωσε το παιχνίδι MMORPG Shakes & Fidget, ώστε να περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη συνιστώσα στρατηγικής. Με τη δημιουργία και την επέκταση του Φρουρίου, οι πάνω από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι φίλοι του RPG έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν τους ήρωές τους με νέους τρόπους. Επίσης, το νέο μπουντρούμι μεταφέρει τους ήρωες στην ήπειρο του Ίστερος, ενώ ένα νέο μίνι παιχνίδι Τροχού της τύχης δελεάζει με πολύτιμες αμοιβές. Δεν πρέπει να παραληφθούν επίσης οι πάμπολλες αλλαγές στις εφαρμογές για κινητές συσκευές.

 

Ένα παιχνίδι εντός του παιχνιδιού

Ολοκλήρωσε αποστολές, αντιμετώπισε άλλους παίκτες στην αρένα και απάλλαξε τα μπουντρούμια από τα ζοφερά τέρατα – ο κόσμος του Shakes & Fidget επιφυλάσσει, όπως πάντα, ένταση και δράση! Τι καλύτερο μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη περιπέτεια από την επιστροφή στην ασφάλεια του σπιτιού; Οι παίκτες επιπέδου χαρακτήρα 25 και άνω θα μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό στο νέο Φρούριο.

Shakes & Fidget art 5 Shakes & Fidget art 4

Οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν δώδεκα διαφορετικά κτίρια σε κενό χώρο γύρω από το οχυρό τους. Η αναβάθμιση αυτών των κατασκευών προσφέρει σημαντικές πρώτες ύλες με τις οποίες οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τους χαρακτήρες τους. Για παράδειγμα, το ταμείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επέκταση των θέσεων της τσάντας ευρετηρίου από 5 σε 20, ενώ η Ακαδημία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πόντους εμπειρίας. Άλλο ένα σημαντικό κτίριο είναι το ορυχείο, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να εξορύξουν πολύτιμους λίθους. Εισάγονται σε θέσεις στον εξοπλισμό, για να αυξήσουν την ισχύ του ήρωα στη μάχη.

 

Επίσης, οι στρατιώτες, οι μάγοι και οι τοξότες μπορούν να εξασκηθούν ώστε να προστατεύουν το Φρούριο. Εννοείται πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να επιτίθενται σε άλλους παίκτες, καθώς και για να λεηλατούν τις πρώτες ύλες τους, οπότε πάντα αξίζει να έχει κανείς στη διάθεσή του μερικούς στρατιώτες.

Shakes & Fidget art 2 Shakes & Fidget art 1

 

Επόμενος σταθμός, Ίστερος!

Με το 14ο μπουντρούμι, η νέα ενημέρωση επεκτείνει τον φανταστικό κόσμο του Shakes & Fidget. Αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για δύο λόγους: Πρώτον, οι τυχοδιώκτες μπορούν να ανελιχθούν μέσω είκοσι — αντί για δέκα — επιπέδων. Δεύτερον, το μπουντρούμι καταλήγει στην ήπειρο του Ίστερος, πατρίδας κάποιων γνωστών χαρακτήρων, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνων αντιπάλων!

 

Shakes & Fidget art 3 Shakes & Fidget art 6

Η μηχανή της τύχης του Δρ. Abawuwu

Ένα μαγαζί στήθηκε στην πόλη από έναν μυστηριώδη ξένο. Αυτοαποκαλείται Δρ. Abawuwu και προσφέρει μια δωρεάν γύρα του τροχού (της τύχης) στους παίκτες κάθε μέρα. Εάν ο τροχός ακινητοποιηθεί στο σωστό σημείο, ο παίκτης κερδίζει πόντους εμπειρίας, χρυσό, ξύλο, πέτρες, αντικείμενα, ακόμη και μανιτάρια.

Μοντέρνο ή κλασικό

Ενώ ξεκίνησε ως παιχνίδι για φυλλομετρητές, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, οι φίλοι του RPG Shakes & Fidget μπορούν να παίζουν και όταν βρίσκονται εν κινήσει. Οι εφαρμογές για Android και iOS επανασχεδιάστηκαν εξ ολοκλήρου πρόσφατα, ώστε να προσφέρουν στους παίκτες την πλήρη άνεση και λειτουργικότητα της έκδοσης για PC. Βέβαια, οι λάτρεις των MMO που δεν διαθέτουν συμβατή συσκευή δεν χρειάζεται να χάνουν στιγμή από την περιπέτεια: Η κλασική εφαρμογή της Playa Games καθιστά δυνατή την απόλαυση του Shakes & Fidget και σε παλαιότερες συσκευές Android.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του Shakes & Fidget – The Game, ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/pages/Shakes-Fidget-The-Game/107431265996255, καθώς και στο φόρουμ, στη διεύθυνση http://forum.sfgame.gr.

 

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Ιστοσελίδα:   http://sfgame.gr/

Facebook:     https://www.facebook.com/pages/Shakes-Fidget-The-Game/107431265996255

Twitter:         https://twitter.com/sfgameofficial

Φόρουμ:       http://forum.sfgame.gr/

YouTube:      https://www.youtube.com/channel/UC6K5-KlTXQfegDHDkHAB9QQ

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.