Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Pirate Storm: Πρώτα Γενέθλια με Δώρα!

Antonis Pavlou

Από σήμερα 31 Ιουλίου έως και στις 2 Αυγούστου, το Pirate Storm θα γιορτάζει τα γενέθλιά του, μαζί με όλους τους θαλασόλυκους πειρατές που συμμετέχουν στο παιχνίδι! Ένας χρόνος πέρασε ήδη από τότε που το Pirate Storm έκανε το παρθενικό του ταξίδι και παρόλο που είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα, η αίσθηση όλων είναι ότι αυτά θα είναι τα πρώτα από μια σειρά γενεθλίων που πρόκειται να ακολουθησουν!

Ειδικά για την περίσταση, υπάρχει μια σειρά από νέες και συνασπαστικές προκλήσειςστα σχέδια που θα σου επιτρέψουν να απελευθερώσεις τον Πειρατή που έχεις μέσα σου! Υπάρχουν 2 νέοι χάρτες με μια πληθώρα από νέα θαλάσσια τέρατα που θα δοκιμάσουν την γενναιότητα και το θάρρος σου! Επιπλέον, θα υπάρχουν 3 ολοκάινουργιοι άθλοι που θα σου αποφέρουν τεράστια κέρδη μόλις τους ολοκληρώσεις.

Μια τέτοια ειδική ανταμοιβή είναι η ειδική γενεθλιακή κανονόμπαλα – ο BoneBreaker. Η οβίδα αυτή αποτελεί τον εφιάλτη όλων των Πειρατών! Μην χάσεις την ευκαιρία να την εντάξεις στο οπλοστάσιό σου!

Μπείτε λοιπόν όλοι στο Pirate Storm από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου για να προλάβετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις ειδικές επετειακές ανταμοιβές και να λάβετε μέρος στην δράση!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.