Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Pirate Storm: Πρώτα Γενέθλια με Δώρα!

Από σήμερα 31 Ιουλίου έως και στις 2 Αυγούστου, το Pirate Storm θα γιορτάζει τα γενέθλιά του, μαζί με όλους τους θαλασόλυκους πειρατές που συμμετέχουν στο παιχνίδι! Ένας χρόνος πέρασε ήδη από τότε που το Pirate Storm έκανε το παρθενικό του ταξίδι και παρόλο που είναι ακόμα στα πρώτα του βήματα, η αίσθηση όλων είναι ότι αυτά θα είναι τα πρώτα από μια σειρά γενεθλίων που πρόκειται να ακολουθησουν!

Ειδικά για την περίσταση, υπάρχει μια σειρά από νέες και συνασπαστικές προκλήσειςστα σχέδια που θα σου επιτρέψουν να απελευθερώσεις τον Πειρατή που έχεις μέσα σου! Υπάρχουν 2 νέοι χάρτες με μια πληθώρα από νέα θαλάσσια τέρατα που θα δοκιμάσουν την γενναιότητα και το θάρρος σου! Επιπλέον, θα υπάρχουν 3 ολοκάινουργιοι άθλοι που θα σου αποφέρουν τεράστια κέρδη μόλις τους ολοκληρώσεις.

Μια τέτοια ειδική ανταμοιβή είναι η ειδική γενεθλιακή κανονόμπαλα – ο BoneBreaker. Η οβίδα αυτή αποτελεί τον εφιάλτη όλων των Πειρατών! Μην χάσεις την ευκαιρία να την εντάξεις στο οπλοστάσιό σου!

Μπείτε λοιπόν όλοι στο Pirate Storm από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου για να προλάβετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις ειδικές επετειακές ανταμοιβές και να λάβετε μέρος στην δράση!

 

Σχετικά άρθρα

grepolis iphone android

Grepolis iPhone – Android App : Ανακοινώθηκε!

Το καλοκαίρι έφτασε και σίγουρα πολλοί από εσάς θα αφήσετε τους υπολογιστές και θα ξεχυθείτε στις παραλίες και στις εξοχές. Τι θα απογίνει όμως το κράτος σας στο Grepolis; Η Innogames μας σκέφτεται και ανακοίνωσε την δημιουργία ενός πλήρους Grepolis App για κινητά iPhone και Android! Όπως ξέρουμε ήδη υπάρχει το Grepolis Toolbox για τα […]

Kartuga Engineer

Kartuga – Engineer Class

Το Kartuga είναι ένα νέο παιχνίδι στρατηγικής της Innogames, που αποτελεί την προσπάθεια της εταιρείας με τα πασίγνωστα Grepolis και Forge of Empires με θέμα τους πειρατές. Αυτή την βδομάδα στο επίσημο blog της εταιρείας, παρουσιάστηκε ένας από τους τύπους πλοίων που θα υπάρχουν στο Kartuga, to Μηχανικό (Engineer).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.