Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Προλάβετε δωρεάν το πρώτο Paid DLC του Rome II !

Antonis Pavlou

Έρχονται οι Νομάδες στο Total War: Rome II, στο πρώτο Paid DLC του Rome II που θα είναι δωρεάν για περιορισμένο χρόνο! Το Nomadic Tribes Culture Pack είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Rome II και θα κοστίζει 7,49€. Όποιος μπει όμως στο Rome II από σήμερα και για μια βδομάδα (μέχρι τις 29 Οκτωβρίου) θα το κατεβάσει και θα το αποκτήσει εντελώς δωρεάν!

 

Αν έχετε το Rome II, μπείτε άμεσα στο Steam για να διεκδικήσετε τo DLC εδώ: http://store.steampowered.com/app/258270  (ή στο Steam σας).

28563TWRII_Nomads_Campaign_city

Ο λόγος που διατίθεται δωρεάν το DLC για μία εβδομάδα, είναι σύμφωνα με το Mike Simpson για να επιβραβεύσει την κοινότητα του Total War για τη συμμετοχή τους στο ρεκόρ του Rome II Multiplayer. Σύμφωνα με την Creative Assembly στο Rome II τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του οι περισσότεροι παίκτες έπαιξαν για τις περισσότερες ώρες Rome II Multiplayer από οποιοδήποτε άλλο Total War game.

28564TWRII_Nomads_Campaign_siege

Οι Nomadic Tribes είναι στρατοί που προτιμούν το ιππικό, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα χρησιμοποιούν μόνο ιππικό, και τείνουν να εκτελούν αστραπιαίες επιθέσεις και συντριπτικές εφόδους στο πεδίο της μάχης. Τα τρία νέα playable κράτη, οι Σκύθες, οι Ροξολάνοι και οι Μασσαγέτες έχουν τα δικά τους κτήρια, τεχνολογίες και κριτήρια νίκης καθώς και πληθώρα νέων μονάδων και για τους ιδίους και για χρήση ως μισθοφόροι.

28566TWRII_Nomads_Massagetae

Το Total War Rome 2 μπορείτε να το αποκτήσετε στα Public:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.