Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

O Βασιλιάς Λεωνίδας ήρωας στο νέο Total War!

leonidas
Antonis Pavlou

O Λεωνίδας και οι 300 του, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι πρωταγωνιστές στον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής Total War της Creative Assembly. Μετά δηλ. το Total War Rome II που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013, οι δημιουργοί του παιχνιδιού θα πέσουν με τα μούτρα στην δημιουργία ενός τίτλου που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και να αποτελέσει το πιο επιτυχημένο επεισόδιο της σειράς!

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες έχουν ήδη καταστρωθεί τα πρώτα πλάνα που θα ενθουσιάσουν όλους τους φανατικούς της σειράς. Είναι βέβαιο ότι θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι μια σειρά από επικές μάχες, με αποκορύφωμα την μάχη των Θερμοπυλών.  Θα έχουμε δηλαδή την ευκαιρία να καθοδηγήσουμε τους ανίκητους Σπαρτιάτες πολεμιστές σε μια επική μάχη απέναντι στον στρατό των Περσών του Ξέρξη και να καταφέρουμε μια μοναδική ιστορική νίκη, ίσως στην πιο δύσκολη μάχη που έχει φτιαχτεί ποτέ στο Total War!

μάχη θερμοπυλών

Βέβαια στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε ως όπλο την φοβερή πολεμική μονάδα των Σπαρτιατών,  που απ’ ότι ακούγεται θα είναι το μεγαλύτερο πολεμικό όπλο που είχαμε ποτέ! Άλλες fractions που λογικά θα υπάρχουν στο παιχνίδι θα είναι φυσικά οι Πέρσες, οι Θεσπιείς και ενδεχομένως και άλλες ελληνικές και βαρβαρικές φυλές.

Το παιχνίδι θα έχει τον τίτλο Leonidas: Total War και θα αποτελέσει το 2ο μόλις επεισόδιο της σειράς που έχει το όνομα μιας μεγάλης ιστορικής προσωπικότητας, μετά το Napoleon: Total War.

Το Leonidas Total War θα αποτελέσει τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο στα games του 2014 και το μάθατε πρώτοι από το paixnidia-stratigikis.gr !

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.