Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Leonardo DaVinci event στο Forge of Empires

forge of empires

Καλημέρα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος, η ομάδα του Forge of Empires μας ανταμείβει με ένα special event. Ο Leonardo DaVinci θα μας δώσει την δυνατότητα να εκπληρώσουμε κάποιους άθλους, από τις 17 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, καθώς κουράστηκε από τα ταξίδια του και θα ξεκλέψει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί στην πόλη μας.

leonardo-davinci-forge-of-empires

Ο DaVinci έχει διάφορα σχέδια εφευρέσεων και είναι πρόθυμος να τα ανταλλάξει για μερικά medals. Τα σχέδια που θα λάβουμε θα είναι είτε της εποχής μας είτε αρχαιότερα. Πρέπει να σιγουρευτούμε να επισκεφτούμε τον Leonardo, αφού θα μείνει στην πόλη μας για περιορισμένο χρόνο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το special event είναι προαιρετικό.

Αν μην τι άλλο το 2013 μπήκε με το δεξί στο Forge of Empires!

 

Σχετικά άρθρα

Παιχνίδια Στρατηγικής: Ιστορική Αναδρομή Μέρος 1ο

Όλοι όσοι ασχολείστε με τα παιχνίδια στρατηγικής θα έχετε αναρωτηθεί πώς ξεκίνησαν όλα, ή πώς να έμοιαζε άραγε το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής. Εκτός από μερικούς που ίσως τα έζησαν και κάποιος άλλους που το έχουν ψάξει, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας  λύσουμε της απορίες! Μέσα στις […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.