Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Τελικοί Παγκοσμίου Πρωταθλήματος League of Legends

league of legends championship
Antonis Pavlou

Δελτίο τύπου :  ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – 11 Ιουλίου, 2013 – Η Riot Games αποκάλυψε σήμερα τα σχέδιά της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της 3ης Σεζόν, την σημαντικότερη εκδήλωση για τα επαγγελματικά esports του League of Legends στον κόσμο.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου, οι καλύτερες ομάδες από κάθε περιοχή του κόσμου θα βρεθούν στη Νότια Καλιφόρνια για ένα μήνα έντονης δράσης, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών που θα λάβουν χώρα στο Galen Center, όπου διεξήχθη ο περσινός τελικός. Μόλις… καταλαγιάσει η σκόνη, οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν στον Τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο μεγαλύτερο κέντρο επαγγελματικού αθλητισμού του Λος Άντζελες, το Staples Center.

league-of-legends-championship-5

Το τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου θα είναι το επιστέγασμα της φετινής σεζόν του επαγγελματικού πρωταθλήματος του League of Legends, με τους κορυφαίους παίκτες του αθλήματος να μάχονται μπροστά από 10.000 και πλέον οπαδούς στο στάδιο, καθώς και εκατομμύρια άλλους θεατές online. Η νικήτρια ομάδα θα στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια της 3ης Σεζόν, με έπαθλο το Κύπελλο του Επικαλεστή και 1 εκατομμύριο δολλάρια σε μετρητά. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στο lolesports.com και σε άλλους ιστότοπους πώλησης εισιτηρίων.

league-of-legends-championship-2

 Αυτό το καλοκαίρι, στο www.lolesports.com θα βρείτε πλήρη κάλυψη όλων των σημαντικών αγώνων, καθώς και ειδήσεις, βαθμολογίες και προνομιακό πρωτότυπο περιεχόμενο.

 Ενδιαφέροντα στοιχεία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends:

·         Κάθε αγώνας είναι σημαντικός: Οι κορυφαίες ομάδες από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν σε τουρνουά προκριματικών στη διάρκεια του καλοκαιριού, για να κυριαρχήσουν στην περιοχή τους και να κερδίσουν το ταξίδι στο Λος Άντζελες

·         Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στο Λος Άντζελες:  Με το στάδιο των 12.000 θέσεων γεμάτο, καθώς και με εκατομμύρια οπαδούς να παρακολοθούν τους αγώνες online, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί την κατακλείδα μιας ιστορικής σεζόν για τα επαγγελματικά esports

·         Έπαθλα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων: Με τα έπαθλα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το σύνολο των επάθλων της 3ης Σεζόν φτάνει τα 8 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο

 league-of-legends-championship-3

Στη διάρκεια της χρονιάς, το ενδιαφέρον για τα esports σε όλο τον κόσμο εκτοξεύτηκε στα ύψη. Την πρώτη εκδήλωση All-Star του League of Legends παρακολούθησαν πάνω από 18 εκατομμύρια μοναδικοί θεατές, ενώ οι υποψήφιοι παίκτες για τη συμμετοχή στην εκδήλωση έλαβαν περισσότερες από 50 εκατομμύρια ψήφους.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.