Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Kartuga – Destroyer Class

Kartuga Destroyer
Antonis Pavlou

Στο προηγούμενο άρθρο μας παρουσιάσαμε το Engineer, έναν από τους διαθέσιμους τύπους πλοίων που θα υπάρχουν στο επερχόμενο borwser game με Πειρατές, το Kartuga. Σήμερα ήρθε η σειρά ενός πολύ πιο μάχιμου τύπου πλοίου, του Destroyer (Καταστροφέας). Υπάρχει μάλιστα και σχετικό video που μας δείχνει της δυνατότητες του επιθετικού αυτού σκάφους!

To πλοίο αυτό, είναι γρήγορο σαν αστραπή και αποτελεί το απόλυτο επιθετικό όπλο παντός σκοπού στο Kartuga. Από τα 3 είδη πλοίων που θα υπάρχουν, το Destroyer είναι το γρηγορότερο και το πιο ικανό στις μανούβρες. Αν το συνδυάσεις και με την δυνατότητά του να προκαλεί τεράστιες καταστροφές στους αντιπάλους του, θα έλεγε κανείς ότι αποτελεί το απόλυτο πλοίο για να έχεις στο παιχνίδι. Ουδέν καλόν αμιγές κακού όμως και αν επιλέξεις να ζεις επικίνδυνα, έχεις και τις ανάλογες συνέπειες. Λίγα μόνο εχθρικά χτυπήματα, θα κάνουν το Destroyer να αναπαυθεί στον βυθό!

Οπότε χρειάζεται προσοχή, με ένα φονικό όπλο όπως το Destroyer το οποίο είναι ιδανικό για αιφνιδιαστικές επιθέσεις και ριψοκίνδυνες μανούβρες. Βέβαια κάποιος μπορεί να ακολουθήσει διάφορα στυλ παιχνιδιού.

Όπως θα φαντάζεται κάποιος, στην πορεία του παιχνιδιού το πλοίο θα κάνει level ups και θα ξεκλειδωθούν κύριες και δευτερεύουσες ιδιότητες στα πλαίσια ενός δέντρου εξέλιξης που έχει 3 κύρια παρακλάδια. Στην περίπτωση του Destroyer τα παρακλάδια αυτά ονομάζονται:

  • Raider
  • Ravager και
  • Brawler

Το Ravager είναι εξαιρετικό για μάχες εξ αποστάσεως, ενώ το Raider είναι ιδανικό για επιδρομές hit and run, με την κινητική του ικανότητα στο μέγιστο. Αντίθετα το Brawler, με την ενισχυμένη του θωράκιση και τις αποφασιτικές του επιθέσεις, θεωρείται ένα περισσότερο “γενικού σκοπού” πλοίο. Εξακολουθεί να είναι ισχυρό και ευέλικτο αλλά όχι όσο τα άλλα 2. Αντίθετα αντέχει λίγο περισσότερο τον πόνο!

Φυσικά μπορεί ο παίχτης να συνδυάσει τα παραπάνω 3 παρακλάδια. Στις αρχές του 2013 το Kartuga έρχεται να κάνει πειρατεία στις οθόνες μας!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.