Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

H Innogames σταματάει την ανάπτυξη του Rising Generals

H InnoGames σταμάτησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού στρατηγικής Rising Generals. Στις 9 Φεβρουαρίου θα κατεβάσει και τους servers του παιχνιδιού. Ο λόγος για την ακύρωση του project είναι τα υψηλά στανταρτν που έχει θέσει για την ποιότητα των προϊόντων της, που δεν ικανοποιούνταν πλήρως κατά την διάρκεια του closed beta του παιχνιδιού. Η γνώμη των παιχτών κατά την φάση αυτή, υποστήριξε την απόφαση να ακυωθεί το project.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας που εμπλέκονται με την ανάπτυξη του Rising Generals, θα ενσωματωθούν στα υπόλοιπα projects της Innogames – συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού στρατηγικής Elvenar, που πρόσφατα ξεκίνησε το closed beta του, καθώς και στην ανάπτυξη τεχνολογιών για κινητά και λογισμικού για μελλοντικά παιχνίδια.

Με πάνω από 150 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες, η Innogames είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους online games παγκοσμίως. Η εταιρεία που έχει την βάση της στο Αμβούργο έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες της με τίτλους όπως Tribal Wars, Tribal Wars 2 , Forge of Empires και Grepolis.

Σχετικά άρθρα

rome 2 total war

Ήχος στο Total War Rome 2 – Πανδαισία!

Σήμερα έχουμε ένα αφιέρωμα στο πώς δημιουργήθηκε ο ήχος στο Total War Rome 2. Στα σημερινά videogames ο ήχος δεν είναι απλή υπόθεση και δεν δημιουργείται απλώς με την χρήση ενός υπολογιστή. Αντίθετα μοιάζει περισσότερο με την παραγωγή μια ταινίας. Στο video που θα δείτε παρακάτω, εξηγείται πώς έγινε η παραγωγή στον νέο τίτλο της […]

War2Glory

War2 Glory Event: Κυνηγοί Κεφαλών

Ένα event που θα μας προσφέρει σημαντική ανταμοιβή θα τρέξει αυτή την εβδομάδα στους Ελληνικούς servers του War2 Glory!  Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 10/09 και την Παρασκευή 13/09, θα πραγματοποιηθεί απελευθέρωση Ηρώων! Όποιος τους εντοπίσει και ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες, θα κερδίσει έπαθλα ανά Ήρωα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.