Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

Halloween event στο Grepolis

grepolis halloween event

Οι μάγισσες έχουν αφηνιάσει! Ήρθε η ώρα του Χάλοουϊν στο Grepolis! Δείξε τις τρομακτικές σου ικανότητες στην παρασκευή των πιο παράξενων φίλτρων και κέρδισε κραυγαλέες αμοιβές.


Σύλλεξε συστατικά

grepolis halloween event
Κατά τη διάρκεια των καθημερινών σου δραστηριοτήτων, όπως η κατασκευή κτιρίων, η εξερεύνηση τεχνολογιών, η στρατολόγηση μονάδων ή η συμμετοχή σε μάχες, θα βρεις ειδικά συστατικά, όπως υδράργυρο, δόντια Κέρβερου ή φτερά Πήγασου.

Ανάμειξε τα πάντα

grepolis halloween event
Ανάμειξε τρία από τα συλλεγμένα συστατικά στο μαγικό καζάνι. Ανάλογα με τη σύνθεση, θα λάβεις διαφορετικές αμοιβές. Επίσης, με λίγη τύχη ενδέχεται να κερδίσεις και ένα από τα νέα αντικείμενα, ένα τελετουργικό!

Ολοκλήρωσε το βιβλίο συνταγών σου

grepolis halloween event
Με κάθε νέο συνδυασμό, θα ξεκλειδώσεις μια νέα συνταγή για το βιβλίο συνταγών σου. Οι συνταγές διαφέρουν ως προς το βαθμό δυσκολίας, το στόχο και τις αμοιβές. Πόσες συνταγές μπορείς να ανακαλύψεις;
Συνδέσου τώρα και ξεκίνα την πορεία προς την παντογνωσία ενός αλχημιστή στον κόσμο του Grepolis!

Σχετικά άρθρα

forge of empires logo

Forge of Empires Progressive Era Screenshots

Σήμερα επανερχόμαστε με περισσότερα Progressive Era Screenshots από το εξαιρετικό Forge of Empires! Είτε πρόκειται για αερόπλοια, αυτοκίνητα ή άλλες μοντέρνες τεχνολογίες, η αλλαγή του αιώνα δεν προσφέρει μόνο πάρα πολλά νέα πράγματα για εξερεύνηση αλλά και μια ολοκαίνουρια καμπάνια. Παραθέτουμε λοιπόν κάποια νέα screenshots από την νέα περίοδο!

Travian: Επανεκκίνηση Server [gr4] – 29.04.2011

Ένας καινούργιος γύρος για τον server [gr4] του Travian θα ξεκινήσει στις 29.04.2011 και ώρα Ελλάδος 07:00 στην έκδοση Τ4. Προεγγραφές θα είναι δυνατές από τις 27.04.2011 και κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι “Πρεσβείες του Travian – Server 4” θα μεταφερθούν στο Αρχείο μια μέρα πριν την έναρξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.