Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

To Company of Heroes 2 έρχεται πακέτο με το Theater of War DLC

theatre of war
Antonis Pavlou

Το Company of Heroes 2, το πλέον πολυβραβευμένο Real Time Strategy Game για το PC επιστρέφει στο Ανατολικό Μέτωπο και σας μεταφέρει στις πιο ρεαλιστικές και έντονες εικονικές μάχες που μπορεί κανείς να ζήσει στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το game θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου και θα διαθέτει πλούσια συλλογή από Pre-Order Bonuses (τόσο ειδικά camo patterns για τα οχήματα όσο και skills για τους στρατηγούς) αλλά μαζί θα έχει και δώρο το Theater Of War DLC.

Το Theater of War είναι ένα ολοκαίνουριο mode που επιτρέπει στην Relic Entertainment να προσθέσει στο άπιαστο κινηματογραφικό campaign και το ανταγωνιστικότατο multiplayer διαφορετικές ιστορίες από τις συγκρούσεις που υπάρχουν στο single player και στο multiplayer mode. Την μέρα κυκλοφορίας του COH2, το Theater of War mode θα συμπεριλάβει αποστολές από κρίσιμες μάχες του 1941, ενώ οι παίκτες θα μπορούν πάντα να διαλέξουν ανάμεσα στους Σοβιετικούς και τους Γερμανούς. Το Mode διαθέτει 9 πολύ ιδιαίτερες αποστολές. Έτσι το Theater of War, γίνεται ο τέλειος σύνδεσμος μεταξύ του single και του multiplayer game παραδίδοντας ένα υψηλού επιπέδου re-playability και καλωσορίζοντας σε co-op multiplayer modes τους παίκτες που κανονικά δεν συνηθίζουν να παίζουν multiplayer. (π.χ. υπάρχουν πίστες των Γερμανών που χρειάζονται 2 παίκτες στην επίθεση ενάντια στη Σοβιετική άμυνα του υπολογιστή). Επίσης οι αποστολές δίνουν XP points και άλλες βελτιώσεις και για τους δύο στρατούς.

27976SS06 ToW Gameplay Shot (Urban)

 

Με την βάση στην Essence 3.0 Engine, και χάρη στο ρεαλιστικό ColdTech weather system, το επαναστατικό δυναμικό TrueSight και την destructible περιβάλλοντα, το COH2 φέρνει την τακτική στην οθόνη μας όπως ποτέ στο παρελθόν.

Το πρώτο Company of Heroes κυκλοφόρησε στο PC το 2006 για να πάρει το καλύτερο rating που έχει πάρει ποτέ game στο Gamerankings.com με μέσω όρο στο 93.82% βασισμένο σε 56 reviews. Σε αυτή τη φάση, το νέο game στο αρχικό του στάδιο ακόμη, φέρνει τα ίδια περίπου ποσοστά με 93% βασισμένο σε 55 previews.

27984TOW_Screenshot 09-10 7

To Company of Heroes 2 θα είναι διαθέσιμο στις 25 Ιουνίου 2013 στο pc σε κανονική έκδοση και Collector’s Edition. Το Theater of War DLC μπορείτε να το αποκτήσετε προ-παραγγέλνοντας οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού πριν την κυκλοφορία του, και μαζί θα λάβετε και πλούσιο έξτρα εξοπλισμό και για τους δύο στρατούς.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.