Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!

H πολιορκία Καρχηδόνας στο Rome Total War 2!

rome 2 total war

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, το Rome Total War 2 το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο του 2013! Tα βιντεάκια όμως έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και σήμερα θα δείτε την πολιορκία Καρχηδόνας!

Total War: Rome 2,  Πολιορκία Καρχηδόνας

146 π.Χ.
Ο λαμπρός στρατηγός Σκιπίων Αιμιλιανός έχει σταλεί από τη Ρώμη στην Καρχηδόνα για να καταφέρει να σπάσει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι λεγεώνες. Επί τρία χρόνια η Καρχηδόνα πολιορκείται. Επί τρία χρόνια συνεχίζει και αντιστέκεται, και περιγελά την ισχύ της Ρώμης. Για να πέσουν τα τείχη απαιτείται απάνθρωπη αποφασιστικότητα και μία σχεδόν αυτοκτονική αμφίβια επίθεση. Ο νεαρός ύπατος ξέρει πολύ καλά ότι το τίμημα για τη νίκη θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει η Σύγκλητος.

Το πρώτο βίντεο από in-game footage για το Rome 2, τη συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War είναι γεγονός. Το Rome 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013 για το PC.

Total War: Rome II – Carthage Battle Gameplay Walkthrough

Αναρωτιέσαι πόσο επική μπορεί να γίνει μια μάχη; Ο James Russell, από την εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly, μας ξεναγεί σε μια επική μάχη στο επερχόμενο νέο Total War: Rome II!

 

 

Θέλετε κι άλλες μάχες όπως η πολιορκία Καρχηδόνας, στο Rome Total War 2;  Παρακολουθήστε το επίσημο ελληνικό κανάλι Total War Greece στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Drakensang Online Bonus!

Το νεότερο Drakensang Online Bonus έφτασε! Ήρωα της Duria, οι Μάγοι του Κύκλου του Kingshill χρειάζονται την βοήθεια σου. Κάποιος έκλεψε όλα τα αποθέματα Βισκανίου τους! Χωρίς αυτό το υλικό δεν είναι δυνατή η παραγωγή Κρυστάλλων της Αλήθειας! Μάζεψε μέχρι τις 17.09 καθαρό Βισκάνιο στα μπουντρούμια ή κέρδισε το στις μάχες ενάντια άξιων αντιπάλων.

To ελληνικό site του travian

Travian gr4 επανεκκίνηση

Στις 05.04.2013 και ώρα Ελλάδος 07:00 θα κάνει επανεκκίνηση ο Travian gr4 στην έκδοση Τ4.2. Προεγγραφές είναι δυνατές από σήμερα 03.04.2013. Καλή διασκέδαση! Μπες Τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.