Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

H πολιορκία Καρχηδόνας στο Rome Total War 2!

rome 2 total war
Antonis Pavlou

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, το Rome Total War 2 το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο του 2013! Tα βιντεάκια όμως έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν και σήμερα θα δείτε την πολιορκία Καρχηδόνας!

Total War: Rome 2,  Πολιορκία Καρχηδόνας

146 π.Χ.
Ο λαμπρός στρατηγός Σκιπίων Αιμιλιανός έχει σταλεί από τη Ρώμη στην Καρχηδόνα για να καταφέρει να σπάσει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι λεγεώνες. Επί τρία χρόνια η Καρχηδόνα πολιορκείται. Επί τρία χρόνια συνεχίζει και αντιστέκεται, και περιγελά την ισχύ της Ρώμης. Για να πέσουν τα τείχη απαιτείται απάνθρωπη αποφασιστικότητα και μία σχεδόν αυτοκτονική αμφίβια επίθεση. Ο νεαρός ύπατος ξέρει πολύ καλά ότι το τίμημα για τη νίκη θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένει η Σύγκλητος.

Το πρώτο βίντεο από in-game footage για το Rome 2, τη συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War είναι γεγονός. Το Rome 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013 για το PC.

Total War: Rome II – Carthage Battle Gameplay Walkthrough

Αναρωτιέσαι πόσο επική μπορεί να γίνει μια μάχη; Ο James Russell, από την εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly, μας ξεναγεί σε μια επική μάχη στο επερχόμενο νέο Total War: Rome II!

 

 

Θέλετε κι άλλες μάχες όπως η πολιορκία Καρχηδόνας, στο Rome Total War 2;  Παρακολουθήστε το επίσημο ελληνικό κανάλι Total War Greece στο Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.