Βρες τα καλύτερα Δωρεάν Browser Games και Παιχνίδια Στρατηγικής! Νέα Παιχνίδια κάθε μέρα!
header ad

Seafight

Το Seafight είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής MMORPG που σου επιτρέπει να ζήσεις την ζωή ενός Πειρατή. Η περιπλάνηση στις θάλασσες του κόσμου δεν ήταν ποτέ πριν τόσο διασκεδαστική καθώς αντιμετωπίζεις εχθρικά πλοία και θαλάσσια τέρατα.

Σαν νέος πειρατής, το καθήκον σου είναι να δώσεις μάχες, να περιπλανηθείς σε ανεξερεύνητες περιοχές και να επεκτείνεις την κυριαρχία σου, με την βοήθεια του πιστου σου πληρώματος, ώστε να γίνεις ο πιο τρομερός πειρατής από όλους! Παρά τα κάπως απλοικά γραφικά του, το παιχνίδι παίζεται αυτή την στιγμή από περίπου 23 εκατομμύρια ανθρώπους, και κάθε στιγμή είναι online γύρω στις 35 χιλιάδες άτομα!

Η δημιουργία του χαρακτήρα σας είναι ταχύτατη σε αυτό το παιχνίδι. Με το που μπεις στο παιχνίδι και για διαλέξεις τον server σου, η φιγούρα του Καπετάνιου σου είναι έτοιμη όπως και το πλοίο σου. Το ποίο σου θα το αναβαθμίζεις καθώς προχωράς μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν παμπολες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για να διαλέξεις, οπότε δεν πρόκειτα να χάσεις το ενδιαφέρον σου εύκολα. Ο τρόπος για να κερδίσεις χρήματα είναι όπως και στα άλλα MMO.  Θα αναλαμβάνεις άθλους που πρέπει να εκπληρώσεις πολεμώντας με θαλάσσια τέρατα ώστε να μαζέψεις χρήματα για να ξοδέψεις σε αναλώσιμα ή αναβαθμίσεις.

Το interface είναι εύκολο και δεν θα σε μπερδέψει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ίδιο το παιχνίδι. Δεν θα χρειαστείς δηλαδή πολύ χρόνο για να μάθεις τους κανόνες του!

Εκτός των άλλων, το παιχνίδι έχει και λίγο από … Sims καθώς πρέπει να περιποιείσαι το πλήρωμά σου και να φροντίζεις για τις ανάγκες του (βασικά θέλουν αλκοόλ για να είναι χαρούμενοι!)

Συνοψίζοντας, το παιχνίδι Seafight είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με Πειρατές που έχουν κυκλοφορήσει! Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Πειρατών, πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε.

Σχετικά άρθρα

Pockie Pirates

Σας αρέσουν τα ιαπωνικά κόμικς manga; Είστε φανατικοί των ιαπωνικών ταινιών anime? Ή απλώς είστε θαυμαστές της ιαπωνικής γραφιστικής κουλτούρας; Τότε, σας προτείνουμε το Pockie Pirates, ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο στην ιδιαίτερη και μοναδική τέχνη του Eiichiro Oda. Για τους γνώστες του είδους, το όνομα και μόνο σημαίνει πολλά. Για όσους τώρα ξεκινάτε το […]

adventure quest logo

Adventure Quest

Το Adventure Quest Worlds της Artix Entertainment είναι η «ενισχυμένη» έκδοση ενός μικρού σε μέγεθος και χαρακτηριστικά flash game που ονομάζεται Adventure Quest. Με τη χρήση ουσιαστικά της ίδιας τεχνολογίας, το Adventure Quest World sκατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών παικτών παιχνιδιών MMO, μεταξύ των οποίων είναι και το Dragon Fable, που αποτελεί παλιότερο παιχνίδι […]

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.